Köp- och leveransvillkor

Priser
Moms ingår i priset med f.n. 25%. 

Leveranstid
Görs beställningen före kl. 12 skickar vi normalt samma dag, annars följande vardag förutsatt att produkten finns i lager. Normal leveranstid för ditt paket är ca 3 dagar. Produkter som skickas som brev tar normalt 1-2 dagar. 

Leveranssätt
Vi skickar beställningar som postpaket/brev/bussgods eller med din specificerade leverantör. 
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. 

Fraktkostnad
Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens portotabell för brev och paket. Priset baseras på vikten i olika intervall. Det kan alltså löna sig att göra en beställning ihop med en kompis, ni slipper då dubbel fraktkostnad!

Vid ordervärde överstigande 1000 kr bjuder vi på fraktkostnaden

Finns du i krokarna av Göteborg kan du komma till vårt lager och plocka upp varan själv, så slipper du fraktkostnaden. Du kan naturligtvis bara droppa förbi och ta en titt/testa brädorna också! Ring innan och avtala tid bara.

Reklamation och returrätt 
Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Vid reklamation returnerar du varan tillsammans med kvittot. Kontakta oss innan för att få information om hur du ska förpacka och returnera varan. Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får du en ny eller likvärdig vara efter överenskommelse. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. 

Garantin täcker INTE:

Normal förslitning 
Felaktig montering av truckar
Skador vid krascher odyl.
Fuktskador
Skador av lösningsmedel eller lack

Garantin upphör att gälla om någon egenhändig förändring eller modifiering gjorts av produkten utan vårt skriftliga godkännande. För reparerade eller utbytta produkter (utnyttjad garanti) gäller garantin den återstående tiden av den ursprungliga garantitiden. 

Öppet köp/Ångerrätt
Enligt distansavtalslagen har du 14 dagars ångerrätt från den dag du mottar varan. Du behöver inte uppge varför du ångrar köpet, men måste returnera varan komplett, oskadad och i originalskick. Fraktkostnaden vid retur står kunden för.

Om du ångrar ditt köp ska du kontakta oss innan för att få information om hur du ska förpacka och returnera varan.

Du kan läsa mer om din ångerrätt på konsumentverkets hemsida.

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. 
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 250:- för vårt arbete med hantering av varorna. 

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL). 

Cookies
Vi använder sk session cookies för att få en bra funktionalitet på vår webbutik.Vi samlar inte in någon information om dig som besökare.