Kamikaze Free-ride Komplett Visa full storlek

Kamikaze Free-ride Komplett


Kamikaze boards är stolt att presentera sitt nya tillskott:

Kamikaze Freeride.

Mer detaljer

1 999,00 kr


Kamikaze boards är stolt att presentera sitt nya tillskott:

Kamikaze Freeride.

“Kamikaze Freeride” lämpar sig för många olika typer av åkning och passar både den erfarne åkaren som vill ha något roligt att åka på, och för den som ger sig ut i backen för första gången. 
Brädan togs fram och testades ut av JSM:s teamåkare under 2012. Den är en perfekt cruising- och freeridebräda. En kul och lättkörd bräda för allt från carving och tricks till tekniska slides. 
Den väger förhållandevis lite och flexar ganska mycket med tanke på brädans längd. Det tillsammans med nosens och tailens utformning gör den till en rolig trickbräda.
 Det är en twinbräda med dropthrough som ger rejäla plattformar för fötterna och med möjlighet att komma närmare asfalten. Detta ger en stabilare åkning och det blir lättare att få kontrollerat släpp på hjulen. Detta gör det lätt för den som vill lära sig sätta snygga slides eller bara vill carva ner för backen. Concaven låser effektivt fast fötterna på brädan och underlättar åkningen ännu mer.Den är tillverkad och kvalitetskontrollerad i Europa och byggd av sju lager fibertät amerikansk lönn.

Pris endast brädan.


Längd: 101 cm

Bredd: 23,5 cm 
till 24,5 cm
Hjulbas: 74 cm
Kick: 5 cm 

Kamikaze Freeride Komplett:

Bräda:Kamikaze Freeride
Truck:Paris 180mm
Hjul:Cult Cerebrum 71mm 80a eller Cult Centrifuge 71mm 83a
Kullager: abec 5
Spacer : 10mm
Grip tape och Skruv